Terrazzo

Terrazzo i badeværelset er funktionel og æstetisk løsning

Terrazzo er særdeles velegnet i vådrum. Gulvet støbes uden fuger og fald kan slibes meget præcist, så modfald ikke forekommer. I vådzoner kan gulvet laves med kehl og bassin-kanter, der sikrer at badevandet bliver i brusenichen.
Det fugefri gulv, i samspil med en god forsegler, sikrer at gulvet fremstår flot, langt ude i fremtiden. Et terrazzogulv støbes på beton og fungerer godt med gulvvarme.

kehl & bassin-kanter

Med en kehl i terrazzogulvet, sikres  badeværelset mod udtrængning af vand i bygningsdele, samtidig forenkles rengøring væsentligt. Med en kehl forhindres misfarvninger af silikonefuger fra snavs og svampeangreb. Basinkanter kan laves i bruseniche og andre vådzoner, så badevandet bliver hvor det skal.

IMG_20190424_130437.jpg

 

 
lergravsparken-4.jpg

Terrazzo og beton som gulv og køkkenbordplade giver mange fordele

Terrazzo og beton er velegnet i et køkken som enten bordplade eller gulvbelægning. Begge materialer er varmefaste og slidstærke, så varme gryder og bradepander kan sættes uden bekymring

Hvis det ønskes, kan bordplader støbes med hulkehl mod bagvæggen, der giver nem rengøring.

En bordplade bliver typisk støbt in-situ, altså på stedet På den måde kan bordpladen følge vægge, komme omkring rør og støbes uden samlinger i knæk lange længder. Køkkenvasken kan underlimes eller planlimes. Bordpladen lukkes til slut med en yderst modstandsdygtig forsegler, der sikrer at bordpladen forbliver fri for fedtpletter, syreskader og misfarvninger.