Husqvarna hiperfloor

hiperfloor_logo$28d67c.png
 
 

Hos Råform tilbyder vi udførelse af store gulvarealer. Vi har allieret os med Husqvarna som har udviklet et yderst slidstærk, funktionelt og flot løsning til slibning, polering og forsegling af terrazzo og betongulve.

HiPERFLOOR  kan gøre nye som gamle betongulve flotte og tilfører gulvet ny styrke. Gulvet bliver meget modstandsdygtigt overfor hårdt slid og velegner sig derfor særlig godt til offentlige arealer og andre lokaler med store belastninger.

 

Variationer i glans

Mat
En “upoleret” overflade. Dog uden forekomster af synlige ridser. Overfladen egner sig ved, at den er skridsikker under vådt føre. Betonen bevarer et råt look.

Silkeblank
En lidt finere polering. Der vil være mindre genskin fra lyskilder. Gulvet er nogenlunde skridsikkert i våd tilstand. Er som regel den foretrukne poleringsgrad hos vores kunder.

Blank
Betonen kan slibes op til en meget fin overflade, så den fremstår meget blank. Gulvet er glat i våd tilstand.  Frarådes i lokaler og områder der ofte påvirkes af vand – f.eks. indgangspartier og badeværelser. Denne polering giver et flot genskin fra lyskilder.

.

Se Husqvarna’s egen hjemmeside for yderligere information.